Eco Bouw Benelux
Materiaal van NU voor onze TOEKOMST!


Ons bedrijf   

Ons team heet u van harte welkom op de vernieuwde site van Eco Bouw Benelux B.V.

 

Ein herzliches Willkommen, auch unsere Kunden aus Deutschland können bei uns bestellen. Wir versenden auch nach Deutschland. Wir bitten Sie, uns über das Kontaktformular zu kontaktieren, damit wir Sie weiter informieren können.

 Wij zijn een bedrijf wat zich toespitst op het leveren van ecologische materialen om te bouwen en verbouwen. Onze producten leveren we aan de grote en kleine bouwbedrijven, maar ook aan particulieren.

 Verkoop  : van kalkhennep platen/ kalkhennep strovlokken (CaNaDry) los voor isolatie / ook verkopen wij spuitkurk. Dit alles verwerken we met de zo genoemde Exie-Board. Hierdoor krijg je de meest ecologische en optimale isolatie. Onze producten combineren ecologie, aandacht voor gezondheidduurzaamheidbetaalbaarheidcomfortefficiëntie en gebruiksgemak.

 

Voor de verwerking en installatie werken wij samen met diverse regionale bouwpartners en andere aangesloten partners.

Mocht u bouw of verbouw plannen hebben of uw onroerend goed verduurzamen? Dan vernemen wij het graag van u.

 

Verwerken van kalkhennep platen (kalkhennep los) (stro vlokkenspuitkurk op locatie door heel Europa, met name op het gebied van uitbouw, verbouw, renovatie en Tiny Houses.  

 Heeft u vragen met betrekking tot onze producten en de toepasbaarheid schroom niet en neem contact met ons op!

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Telefonisch: +31(0)618854294 / +31(0)653910405


!!! VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM EN FACEBOOK !!!

Management

Het ervaren management ziet erop toe dat aan al uw wensen wordt voldaan. Wij overtreffen uw verwachtingen en heten u welkom in de nieuwe wereld van ecologisch en duurzaam bouwen!

Team

Ons productieteam bestaat uit vakbekwame en gemotiveerde werknemers die er eer in scheppen om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onszelf opleggen. Ze staan u met raad en daad terzijde om uw project te verwezenlijken!